Two Zero Fit

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů a jejich ochrana (aneb Co se děje s Vašimi osobními údaji a jak o ně pečujeme)

  1. Když na internetových stránkách, které provozujeme, zadáte svoje osobní údaje, udělujete tím souhlas s jejich zpracováváním a nakládáním, a to na dobu neurčitou nebo do doby odvolání tohoto souhlasu.
  2. Naší povinností při zpracovávání Vašich osobních údajů je postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů. To znamená, že budeme Vámi poskytnuté osobní údaje zpracovávat pouze v souladu s účelem vyjádřeným v tomto souhlasu a v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu, pro který jsou osobní údaje zpracovávány. A budeme také dodržovat všechny ostatní povinnosti stanovené správcům osobních údajů uvedeným zákonem.
  3. Osobní údaje budeme zpracovávat v elektronické podobě automatizovaným způsobem. Při tom přijímáme technická a organizační opatření, aby u nás byly Vaše osobní údaje v bezpečí. Chráníme je proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Nebojte, nebudeme předávat Vaše osobní údaje třetím osobám. Výjimkou jsou případy stanovené zákonem nebo uvedené v tomto souhlasu nebo v případě Vašeho souhlasu.
  4. Souhlas nám dáváte, abychom Vám mohli posílat informace a materiály, které Vás zajímají, pro účely zasílání obchodních sdělení, informací o našich produktech a službách nebo pro případy, kdy se chceme zeptat na Váš názor a zpětnou vazbu. Taky pro vnitřní statistické a marketingové účely.
  5. Rádi Vám řekneme, zda a jaké osobní údaje o Vás máme zaznamenané. Jestli máte dotazy, podněty nebo žádosti týkající se zpracování Vašich osobních údajů, napište nám na e-mail info@twozerofit.cz.
  6. V souvislosti se zpracováváním Vašich osobních údajů máte právo:

V Hranicích dne 1.11.2018

Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb v souladu s pravidly pro užívání cookies. Více informací